Είμαστε ειδικοί στα Assessment Centers

Τα assessment centres για επιχειρήσεις αποτελούν μία από τις πιο έγκυρες και αξιόπιστες μεθόδους πρόβλεψης της μελλοντικής απόδοσης. Δεν είναι τυχαίο ότι τα εμπιστεύονται, ως βασική μέθοδο επιλογής και ανάπτυξης προσωπικού, πολλές από τις εταιρείες περιλαμβάνονται στη λίστα Fortune 500. H qmetric διαθέτει όχι μόνο την τεχνογνωσία, αλλά και την εμπειρία που χρειάζεται για το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός επιτυχημένου κέντρου αξιολόγησης, για κάθε τύπο επιχειρήσης!

Σχεδιάζουμε

Αναλαμβάνουμε να σας υποστηρίξουμε σε όλα τα βήματα του σχεδιασμού ενός κέντρου αξιολόγησης, για την επιλογή ή την ανάπτυξη των στελεχών σας:

  • Αναλύουμε τη θέση εργασίας και εντοπίζουμε τις επαγγελματικές δεξιότητες που θα αξιολογηθούν
  • Επιλέγουμε και σχεδιάζουμε τις μεθόδους αξιολόγησης (group exercises, role plays, inbox exercises, presentation exercises, fact-finding exercises)
  • Δημιουργούμε τα απαραίτητα έντυπα και προγραμματίζουμε τις δραστηριότητες του κέντρου αξιολόγησης

Υλοποιούμε Κέντρα Αξιολόγησης

Οι έμπειροι αξιολογητές μας είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν την υλοποίηση ενός κέντρου αξιολόγησης για την επιλογή ή την ανάπτυξη του προσωπικού σας. Αναλαμβάνουμε τόσο την ευθύνη της αξιολόγησης των υποψηφίων, όσο και το ρόλο της διαχείρισης του κέντρου αξιολόγησης (επικοινωνία με υποψήφιους, χορήγηση ασκήσεων και ψυχομετρικών τεστ, εξεύρεση και ενοικίαση εγκαταστάσεων, σύνταξη reports κ.α.). Έτσι, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αναμιχθείτε όσο και όποτε θέλετε στην όλη διαδικασία, έχοντας τη βεβαιότητα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και τα αποτελέσματα θα ανταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες σας.

Γιατί να επιλέξετε ένα assessment center

Η επένδυση στη δημιουργία ενός assessment center για την επιχείρησή σας θα αποτελέσει ένα τεράστιο asset και εγγύηση για το μέλλον. Οι οργανισμοί που επενδύουν στο Ανθρώπινο Δυναμικό είναι πάντοτε κερδισμένοι, έχοντας επιλέξει τους κατάλληλους ανθρώπους, στους κατάλληλους ρόλους. Οι εταιρείες που οραματίζονται μια θέση στη κορυφή του ανταγωνισμού, θα πρέπει να έχουν τη μέθοδο να επιλέγουν ποια στελέχη θα την οδηγήσουν εκεί! Για αυτό η επιλογή ενός assessment center είναι η το πρώτο σκαλοπάτι προς την επιτυχία!

Επικοινωνήστε μαζί μας!