HR Training - Εκπαιδευτικές λύσεις

Οι εκπαιδευτικές μας λύσεις (HR trainings) επικεντρώνονται σε θέματα επιλογής και ανάπτυξης προσωπικού και απευθύνονται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες. Η εξειδικευμένη θεματολογία σε συνδυασμό με τους έμπειρους εκπαιδευτές εγγυώνται την άμεση μεταφορά τεχνογνωσίας. Για όσα στελέχη θέλουν να εξειδικευθούν στο χώρο του HR, με τα ειδικά σχεδιασμένα HR trainings από την qmetric θα λάβουν τις απαιτούμενες γνώσεις και τακτικές για μια επιτυχημένη πορεία στο HR.

Workshops

Ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η υλοποίηση ενός κέντρου αξιολόγησης είναι μία απαιτητική διαδικασία που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις. Το Assessment Centre Master Class προσφέρει τις απαραίτητες θεωρητικές αλλά και πρακτικές γνώσεις, για την επιτυχημένη υλοποίηση ενός κέντρου αξιολόγησης.

Απευθύνεται σε: Στελέχη και επαγγελματίες HR, καθώς και σε στελέχη άλλων ειδικοτήτων που επιθυμούν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις σχετικά με το σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση ενός κέντρου αξιολόγησης.

Οι γνώσεις και οι εμπειρία των αξιολογητών που στελεχώνουν ένα κέντρο αξιολόγησης είναι καθοριστική για την επιτυχία του. Οι αξιολογητές πρέπει να διακρίνονται για την αντικειμενικότητα των αξιολογήσεων τους και να είναι ουδέτεροι προς όλους τους συμμετέχοντες/υποψήφιους. Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως σκοπό να προσφέρει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις ικανότητες που χρειάζονται προκειμένου να αξιολογούν με συνέπεια και αντικειμενικότητα.

Απευθύνεται σε: Στελέχη και επαγγελματίες HR, καθώς και σε στελέχη τα οποία πρόκειται να αναλάβουν το ρόλο των αξιολογητών σε κέντρα αξιολόγησης για την επιλογή και ανάπτυξη προσωπικού.

Η χρήση δομημένων συνεντεύξεων (competency based interviews) για την επιλογή προσωπικού αποτελεί μία εξαιρετικά αξιόπιστη μέθοδο αξιολόγησης. Οι δομημένες ερωτήσεις βασίζονται σε συστηματική ανάλυση θέσης εργασίας και περιορίζουν αισθητά τον παράγοντα λάθους στην επιλογή προσωπικού. Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο στην παροχή πρακτικών γνώσεων και tips για τη διεξαγωγή αποτελεσματικών δομημένων συνεντεύξεων

Απευθύνεται σε: Στελέχη και επαγγελματίες HR, καθώς και σε στελέχη που εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα στην αξιολόγηση και επιλογή προσωπικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας!







Γιατί qmetric